Calculatie
Een goede kostprijsberekening is de basis voor het slagen van een project. Bouwkundig Buro calcED zet de calculatie gestructureerd op zodat overzichtelijk de betreffende kosten kunnen worden ingezien. De calculatie wordt opgezet met behulp van het programma Ibis-Trad, maar kan ook desgewenst omgebouwd worden naar een bewerkbare versie in Excel.

Voor bouwbedrijven kan Bouwkundig Buro calcED in uw behoefte voorzien als extern calculatiebureau. Mocht u niet kunnen voldoen aan de hoeveelheid aanvragen met betrekking tot prijsopgaves, wij zullen u met onze ervaring graag van dienst zijn.

Architecten kunnen wij de helpende hand bieden bij het opstellen van budgetteringen en kostenramingen op basis van het schetsontwerp.

Met betrekking tot het opstellen van meer-jaren onderhoudsplanningen/-begrotingen welke voor projectontwikkelaars en woningcorporaties essentieel zijn om projecten te kunnen beheren kan Bouwkundig Buro calcED u de mogelijke ondersteuning bieden.

De Zelfstandige Zonder Personeel kan ons de begroting laten uitwerken zodat hij zelf de belangrijke uitvoering van zijn projecten kan blijven aansturen. Ook kunnen wij desgewenst het opstellen van de offerte en overige communicatieve handelingen naar de potentiŽle klant verzorgen.

Voor particulieren kan Bouwkundig Buro calcED de helpende hand bieden bij het controleren van offertes welke u zijn aangeboden door aannemers en/of leveranciers. Enerzijds op compleetheid van hetgeen u wordt aangeboden, anderzijds omtrent de aangeboden kwaliteit met het daarbij geoffreerde bedrag.

 

calculatie